14 Ekim 2011 Cuma

Ferrero'nun Manisa Cikarmasi


Dunya Cikolata devlerinden Ferrero Manisa'da yatirim yapacagini aciklamis.
Hatta yatirima istinaden Manisa Organize Sanayi Bolgesi'de simdiden yer alarak olayi baslatmak uzere dugmeye basmis.
Bu da demek oluyor ki ulkemiz bundan boyle dunya barisi ve mutlulugu icin son derece kritik bir onem tasiyan Endorfin salgilama maddesi 'Nutella' ve onun kardesi 'Kinder' i bunyesinde uretiyor olacak.
Ne buyuk mutluluk dusunsenize.
Bay J'nin yillardir suregelen mutluluk projesine rakip bir parlak proje olarak kabul edilebilir Ferrero'nun Manisa girisimi.
Malumunuz, Bay J yillardir hep sehir sularina anti-depresan karistirarak ulke ici mutsuzlugun cozulebilecegini savundu. Lakin bir yetkili de gelip de gel bakalim Bay J, senin bu projeni hayata gecirip guzel ulkemizin guzel insanlarini guler yuzlu birer vatandasa donusturmenin vakti geldi, bizimle calis, bu sorunun ustesinden gelelim demedi. Dolayisiyla, ne oldu? Halkimiz suregelen globallesen dunyanin stresli ortami dolayisiyla bunalimdan cikamadi.
Bunun uzerine super kahraman ozellikleri tasiyan Mr.SuperNutellaMan konuyu ele alarak ulkemizi buhrandan kurtarmaya karar verdi. Ve Manisa'ya Nutella Fabrikasi kurma girisimini baslatti.
Biz erdik Nutellamiza, dunyanin geri kalani ciksin kerevetine.

Cited by
http://ekonomi.milliyet.com.tr/-cikolata-devi-ferrero-manisa-da-yatirim-yapacak/ekonomi/ekonomidetay/13.10.2011/1450402/default.htm
http://www.sondakika.com/haber-cikolata-devi-ferrero-manisa-da-fabrika-kuracak-3056656/'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.